Community : De Connectiemethode

De Community spelregels

Enkele eenvoudige regels 

1. Hier is de belangrijkste regel: Bij de connectiemethode® staan we voor open, milde, vriendelijke en respectvolle communicatie. Heb plezier, voeg waarde toe, maak nieuwe vrienden en help elkaar. Oordelende, veroordelende reacties en discriminatie kunnen niet en er zal onmiddellijk op gereageerd worden. 

2. Het belangrijkste onderdeel van vragen is luisteren. Spreek met liefde en luister met compassie. Voel je vrij om info en inspirerende ideeën te delen. Beantwoord vragen van een ander door actief luisteren te beoefenen. Door actief bij te dragen, wordt iedereen geïnspireerd en geholpen. We zorgen met z’n allen dat het leuk vertoeven is in deze community. 

3. Promotie voor diensten of producten en het plaatsen van een link naar andere websites die niet tot de connectiemethode® behoren is niet toegestaan. 

Enkel Collega’s die houder zijn van een geldig Quality Label de connectiemethode® kunnen hun gegevens delen aan mensen die aan de hand van persoonlijke begeleiding geholpen kunnen worden. Zo zorgen we er samen voor dat de informatie die gedeeld wordt betrouwbaar is en blijft. 

De leden van het netwerk de connectiemethode® zijn herkenbaar aan de badge met het icoon van het logo die naast hun naam staat.

 

hands, team, united-1917895.jpg

 

 

 

 

 

 

4. Laat jezelf zien. Maak een profiel aan, laat weten wie je bent, welke hond of honden je hebt en waar jouw specifieke interesses naar uitgaat. Community building gaat om connecteren, dat kan alleen als je jezelf laat zien. 

Veel plezier in het samenwerken met gelijkgezinde hondeneigenaren. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes met jouw hond!

 

 

Vriendelijke groeten
Geert De Bolster, Community leider

Uitzonderlijke ervaringen

In opbouw 

In opbouw

Onze waarden

In opbouw